Su Massagesalon

Traditionele Thaise massage

Behandelingen

Traditionele Thaise massage

Het lichaam wordt tijdens deze massage in diverse Yoga-posities gebracht. Bij de massage wordt gebruik gemaakt van handen, vingers, ellebogen, knieƫn en soms het volle gewicht van de masseuse. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt. De rug wordt gebogen tot een soepele kromming. Bij deze vorm van massage wordt geen olie gebruikt.

Deze massage is vrij stevig, en hierdoor zeer geschikt bij lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Verder werkt deze ontspannende massage zeer stressverlagend en verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam.

Hoofd-, nek-, schoudermassage

Personen, die stress hebben of gespannen zijn, kunnen een strak en pijnlijk gevoel hebben in het hoofd, de nek en de schouders. Door deze delen te masseren en door drukpunten te behandelen, wordt er snel een diepe ontspanning gecreƫerd. Hoofdpijn en zorgen verdwijnen en gespannen spieren worden soepel gemaakt.

Deze massage richt zich vooral op de rug en de schouders. Door middel van intensieve knedingen en strijkingen worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. De massage wordt aangevuld met een ontspannende hoofdmassage.

De massage heeft een positieve uitwerking op het zenuwstelsel en werkt preventief. Klachten zullen verminderen en/of verdwijnen.

Oliemassage

Deze vorm van massage is de meest bekende om de huid, de spieren en de bloedcirculatie te stimuleren en geeft je geest en lichaam een gevoel van rust en ontspanning.

Oliemassage bevordert de doorbloeding waarbij vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt. Afvalstoffen worden afgevoerd, terwijl je lichaam de kans krijgt zich optimaal te herstellen.

Lange, zachte bewegingen worden gecombineerd met lichte knedingen of cirkelvormige bewegingen op de huid.


Oliemassage is geschikt voor mensen die algemene stressklachten hebben of voor degenen die eens lekker willen ontspannen. Een Oliemassage werkt heel erg rustgevend.

Anti-stress massage

De anti-stress massage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden, die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De stempels, die bij ons gebruikt worden, zijn gevuld met Thaise kruiden.


Een Kruidenstempelmassage is de ideale massage voor wie moe, lusteloos of gespannen is. Dankzij de kruiden en hun aroma's zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp, omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft. 

Massage, Oliemassage, Kruidenstempelmassage

Deze massage is een combinatie van de hierboven genoemde massages. Eerst vindt een traditionele Thaise massage plaats. Vervolgens wordt overgegaan op een Oliemassage en tenslotte wordt gewerkt met kruidenstempels. Na deze massages zult u zich als herboren voelen.